LADEGAARD Nordic: Global system - local training

  • Kontakt Thomas Ladegaard for at høre mere om dine muligheder for salgstræning i en international salgsorganisation på thomas@ladegaard-partner.dk

LADEGAARD Partner er et internationalt samarbejde mellem særligt udvalgte og certificerede konsulenter og instruktører. Omdrejningspunktet er de uddannelseskoncepter, som er udviklet af LADEGAARD selv.

Du kan i samarbejde med vores internationale partnere få salgstræning med udviklinhspakken Nøglen til det gode salg på seks forskellige sprog: Dansk, svensk, norsk, tysk, fransk og engelsk.

Nøglen til god service findes foreløbigt på dansk og norsk. Det betyder for dig, at du kan træne dine sælgere og salgsmedarbejdere i det samme system over hele verden.

Du kan fx samle alle dine internationale sælgere på ét hotel og få undervisning samtidigt på flere sprog. På den måde kan du kombinere målrettet træning på modersmål med gruppearbejde og fælles aktiviteter på tværs af nationaliteter og afdelinger. Her er eksempler på virksomheder, der allerede er i gang:

I Norge og Tyskland er der hver fem instruktører, i Sverige fire og i Danmark seks. Tilsammen et stærkt team af højt kvalificerede instruktører der med LADEGAARD Systemet som fælles platform udvikler internationale salgsorganisationer.

Resultaterne af træningen kan følges tæt med Learning Manager. Med Learning Manager har ledelsen mulighed for at se resultaterne af medarbejdernes træning. Både for den enkelte medarbejder og afdeling, men også pr. land eller samlet for virksomheden.

Du kan fx måle fastsatte KPI’er og se resultaterne af medarbejdernes træning, og derved afdække indsatsområder. På den måde får du og din virksomhed endnu mere ud af træningen.

Find dit sprog

 

Print
Virumvej 64 | DK-2830 Virum | Tlf. 35 38 01 01 | info@ladegaard.as | Betingelser for brug