Nøglen til det gode salg - få succes med dit salg

Med Nøglen til det gode salg kan du og dine sælgere være under udvikling og ikke afvikling - 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Du og dine sælgere kan træne i alle salgets discipliner, når I har behovet for det og tiden til det. Med Nøglen til det gode salg går salgstræning fra at være en event til at være en proces med konsekvens.

Over 10.000 brugere tager ikke fejl når de mærker, at træningen har gjort en betydelig forskel for dem. I menuen til venstre kan du selv få smagsprøver på træningssystemet.


Murermester Søren Holdensen, Brovst, sagde:
Hvis jeg bare havde lært de her ting for 20 år siden, havde jeg haft en meget bedre forretning.


Hos STS Biler i Holstebro træner alle medarbejdere med Nøglen til det gode salg. Efter STS har indført servicekonceptet og gennemgået kursus hos LADEGAARD Partner, har de haft en fremgang på 18,1 % sammenlignet med året før. Ejer af STS Biler Ejgild Christensen siger:
Systemet virker. Det er godt for vores verden og det daglige arbejde, og det gør kundernes sikkerhed langt bedre.

 

Nøglen til det gode salg er det eneste salgstræningssytem, hvor du kan måle resultaterne for dig selv og dine medarbejdere.

Som leder får du en Learning Manager, hvor du kan følge med i, hvordan dine medarbejdere træner og hvilke resultater, de opnår.

Med adgang til træning alle døgnets timer samt med Learning Manager får du det mest effektive system til salgstræning og løbende opfølgning. Og det er uanset hvor dine sælgere befinder sig.

Se mere om dine muligheder på www.ladegaard-partner.dk

 

SA_2UD_15_WEB_490x156.jpg

 

 


Print
Virumvej 64 | DK-2830 Virum | Tlf. 35 38 01 01 | info@ladegaard.as | Betingelser for brug