Blended Learning 

At udvikle mennesker i salg, service og ledelse og gøre de rigtige holdninger til daglig adfærd er en proces. Træning er en proces og noget som skal ske hver dag, for at man som sælger kan opnå de bedst mulige resultater.

 

Nøglen til det gode salg bygger på metoden Blended Learning. Træningssystemet giver dig den optimale indlæring, fordi de bedste pædagogiske metoder bliver taget i brug på én gang. Det er læring, hvor, hvordan og hvornår det passer dig bedst.

Blended Learning er udgangspunktet for alle LADEGAARD udviklingspakkerne og firmatilpassede løsninger og en stor del af årsagen til LADEGAARD udviklingspakkernes succes i Danmark og internationalt. Virksomheder verden over har fået øjnene op for, at det ikke er nok bare at holde en eller to træningsevents om året, og at det giver mening at se træning og udvikling som en proces med konsekvens.

Med Blended Learning sikrer du, at læring bliver en løbende proces med resultater, der varer ved, i modsætning til traditionelle kurser hvor læringskurven falder hurtigt efter kurset:

 

 

 

 

 


Print
Virumvej 64 | DK-2830 Virum | Tlf. 35 38 01 01 | info@ladegaard.as | Betingelser for brug