Få svar på dine spørgsmål

Her har vi samlet en række spørgsmål og svar om Nøglen til det gode salg. Hvis du selv har et spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er Nøglen til det gode salg 

Nøglen til det gode salg er en kombination af forskellige læringsformer, der på hver deres unikke måde udvikler dig som sælger – du får:

  • Et leksikon med alt om salg, hvor du kan slå alt om salg op direkte, få svaret, finde løsningen og senere bruge det du fandt, når du træner på Nettet
  • Kursusdage med LADEGAARD.
  • En cd hvor du mellem møderne, i bilen, kan lytte dig til inspiration og få gode råd så du opnår endnu bedre salgsresultater. Hør en smagsprøve her.
  • For at gøre udvikling til en løbende proces, indeholder pakken naturligvis også e-læring. Få en smagsprøve her.

Med e-læringen får du adgang til en verden fyldt med træning, øvelser og læring i alle salgets discipliner. Det giver dig mulighed for at træne 365 dage om året, på tidspunkter der passer ind i din planlægning.

Hvorfor Nøglen til det gode salg?

LADEGAARD har lavet udviklingspakken, fordi:

  1. Udvikling af din virksomhed og dine sælgere skal ikke være en begivenhed, men derimod en løbende udvikling med en række brugbare værktøjer til hverdagen.
  2. Skal man nå nye resultater, skal man bruge nye metoder. Derfor har vi med udviklingspakken lavet en kombination af et leksikon, kurser, e-læring og lyd.
  3. Med Nøglen til det gode salg vil vi give små og mellemstore danske virksomheder chancen for at udnytte mulighederne i Blended Learning til en konkurrencedygtig pris.
       

Hvad får jeg ud af Nøglen til det gode salg?

Med udviklingspakken får du et værktøj, der sikrer, at du løbende kan udvikle dig som sælger og kan følge med i din udvikling. Du kan gå direkte ind i leksikonet eller på e-læringsplatformen og søge viden om de af salgets discipliner, som du trænger til at få pudset af. Du tager løbende tests i salgets discipliner på e-læringsplatformen og kan følge din egen statistik, så du ved, hvor der er grundlag for forbedring. Som leder har du desuden mulighed for at følge dine medarbejderes udviklingsresultater med din Learning Manager.

Hvad skal der til for at kunne bruge udviklingspakken?

De tekniske krav for at bruge Nøglen til det gode salg er enkle - se dem her.

 

Print
Virumvej 64 | DK-2830 Virum | Tlf. 35 38 01 01 | info@ladegaard.as | Betingelser for brug